دم کردن کامل چای

perfectcup

اگر هنگام دم کردن چای مانند انجام دادن مهم ترین امور زندگی ، قدری مراقبت و توجه بیشتری به کار گیرید ، شاهد تفاوت های چشمگیری خواهید شد که از نوشیدن یک فنجان چای لذت بیشتری خواهید برد. رعایت نکات زیر خالی از فایده نیست:

چای دانیال

همواره از آب تازه استفاده کنید ؛ زیرا آبی که قبلاً جوش آمده ، اکسیژن خود را از دست داده و نوشیدنی گوارایی را ارائه نخواهد داد. در صورت امکان ، آب را از فیلتر گذرانیده تا کلرین و دیگر مواد ناخالص آن که می توانند بر طعم چای نیز، تأثیر داشته باشند ، زدوده گردند. آب تصفیه شده، چای بهتری را به عمل خواهد آورد.

چای دانیال

هنوز هم قوری ، بهترین وسیله برای تهیه چای به شمار می رود . یک قاشق چای خوری چای سیاه برای هر نفر مناسب خواهد بود . ابتدا قوری را با مقداری آب جوشیده بشویید تا گرم شود ، در این صورت ، چای موجود ، خوشمزه تر می شود.

چای دانیال

با جوشیدن آب ، آن را بلافاصله روی چای ریخته تا روش دم کردن به بهترین شکل اتمام پذیرد.

چای دانیال

توضیحات روی بسته چای را مطالعه کنید تا از زمان دم کشیدن چای که در هر ترکیبی متغیر است ، مطلع شوید.
در هنگام دم کردن چای ، درِ قوری را با یک دم کن قوری بپوشانید تا گرمای داخل آن محبوس بماند.

چای دانیال

چای سبز را نیز می توانید به همین روش دم کنید. یک بار دیگر متذکر می گردد که نوشته های روی بسته انواع چای را به دقت مطالعه کنید تا از زمان دم کشیدن مربوط به آن ترکیب خاص آگاه شوید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *